X
تبلیغات
رایتل

یکی از گزینه های ادامه تحصیل در یه کشوری ویزای کاری هست! تعجب نکنید. الان توضیح میدم.

ما اینجا به ریال در میاریم و برای زندگی در خارج باید به دلار یا یورو خرج کنیم. حالا شما ممکنه 3 سال کار کنید اما پول یکسال تحصیلتونو جمع کنید. یه راهش اینه که برید همون کشوری که میخواهید ادامه تحصیل بدید و یه مدت کار کنید و پول جمع کنید و بعد با خیال راحت درستون رو ادامه بدید.


امریکا و استرالیا گزینه های بسیار عالی ای برای کار هستند. چون معمولا ویزا راحتتر میدن و درآمدها بالا هست. حالا بعدا در مورد کار هم بیشتر صحبت میکن.


ویزای H-1b امریکا یکی از ویزاهایی هست که میشه برای کار گرفت. یه ویزای 3 ساله صادر میشه که شما میتونید اونجا توی این 3 سال کار کنید. بعد از 3 سال هم می تونید تا 3 سال دیگه تمدید کنید. کارفرماتون میتونه مادامی که اونجا هستید براتون درخواست گرین کارت هم بده. البته پروسه اش با توجه به خود کارفرما و رشته تحصیلی شما طولانی یا کوتاه میتونه باشه اما بدیش به اینه که وقتی یه کارفرمایی براتون درخواست گرین کارت میده باید تا آمدن گرین کارت با همون کارفرما بمونید. اگر هم گرین کارت نمیخواهید میتونید بعد از یکسال که پذیرش گرفتید ویزاتون رو به F-1 که برای تحصیلی هست تغییر بدید.


اونایی که سربازی نرفتن مثل من گیر گرفتن ویزا و خروج از کشور هستن طبق معمول. پس به درد کسایی میخوره که کارت پایان خدمت دارن!


اینم یه سایت خوب برای گرفتن آمارهای ویزای H-1b

http://www.myvisajobs.com/