X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی F-1 امریکا


1. اصل ریپورت تافل و جی آر ایی

2. پاسپورت
3- نامه پذیرش
4- ای 20
5- پیشنهاد کار یا اشتغال به کار
6- نامه ریسرچ پلن
7- تاییدیه دی اس 160
8- تاییدیه پرداخت سیویس
9- پرینت ایمیل حاوی زمان وقت سفارت
10- ریز نمرات ترجمه شده + sealed one
11- ترجمه و اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس
12- یک عکس 5cm*5cm
13- گواهی تمکن مالی بانکی و ترجمه سند خونه (در صورت داشتن)
14- رزومه (CV)
15- اصل شناسنامه و کارت ملی و ترجمه اونها+ برای ساپورتر

16- رسید 160$


البته حتما حتما توی سایت سفارت نگاه کنید که مدارک چی میخوان, چون ممکنه وابسته به زمان عوض بشه. مثلا قبلا شناسنامه جزو مدارک سفارت آنکارا نبود ولی الان هست. بعضی سفارت ها شناسنامه نمیخوان و ممکنه مدارک دیگه بخوان.

نظرات (10)
یکشنبه 31 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 09:03 ب.ظ
we keep our fingers cross for you.good luck
امتیاز: 0 0
پاسخ:
thanks
دوشنبه 1 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 01:37 ب.ظ
- نامه پذیرش با I20 چه فرقی میکنه؟ نامه پذیرش رو هم براتون پست میکنن؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
چیزی که دانشگاه برام فرستاده بود نامه پذیرش رو سنجاق کرده بود به I-20. نمیدونم بقیه دانشگاه ها همینکار رو میکنن یا نه.
سه‌شنبه 2 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:29 ب.ظ
بسیار بسیار خوشحال شدم واقعا از صمیم قلبم خوشحال شدم من وبلاگت رو دنبال میکردم ولی چون اتفاق خاصی نمی افتاد کامنت نمیذاشتم مگه زمانی که بهت میگفتم برو اروپا.راستش بعضی مواقع لجاجتت تو انتخابت(امریکا)عصبیم میکرد ولی الان که میبینم به هدفت رسیدی واقعا خوشحالم و امیدوارم به تمام ارزوهات برسی
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنونم. لجاجتی نبود. ددلاین امریکا و استرالیا با هم متفاوته.
برای استرالیا تقریبا باید از الان ها اقدام کرد. ترجیح اصلی ام هم یه کشور انگلیسی زبان بود. اگرچه همونطوری که میدونید امریکا یه فرق اساسی با بقیه جاها میکرد.
حالا خدا کنه ویزا هم بگیرم. دیگه بعدش سرپایینیه.
پنج‌شنبه 4 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 10:05 ب.ظ
اشتغال به کاری که دارین برای سفارت میبرین نوشته شده که بعد از پایان دوران تحصیل هم این فرد رو برای کار میخواهیم.

ممکنه سفارت زنگ بزنه یا تماسی با شرکتی که کار می کنید برقرار کنه؟ بعضی از شرکت ها که انگلیسی بیل میرن(بلد نیستن) چه میشه؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
هنوز نگرفتم. ایشالله یکشنبه.

خیر. خیلی بعیده!
هیچی مثل شرکت ما, یا فارسی میگیرید میدید ترجمه, یا خودتون مینویسید میدید مهر و امضا بشه.
جمعه 5 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 10:02 ق.ظ

salam. to ye yeki az in post ha didam goftin baraye I20 lazem nist bank statement ro post konim, ya bazi az daneshgahha bedoon BS ham I20 ro midan, man offer daram va nemidoonam baraye I20 bayad chikar konam:
az gabl ye BS daram, mitoonam scan file BS ro barashoon email konam va bekham ba hamoon I20 ro bedan?
ya beheshoon email bzanam va begam alan BS nemitoonam bedam va bedoon an behem I20 bedan? (lotf mikoni matn emaili ke shoma estefade kardin ro inja bezarin)
kheyli mamnoon, niam
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام
تا جایی که یادمه پستی که من گذاشتم دقیقا برعکسش بود, یعنی برای I-20 لازمه که BS بدید.
اگر از گواهی 6 ماه بیشتر نگذشته باشه میتونه مورد استفاده قرار بگیره. اگر بیشتر گذشته باشه, متاسفانه حتما باید یکی جدید بگیرید.
تا جایی که میدونم, نه. شما حتما باید BS بدید که I-20 بگیرید. دانشگاه میخواد بدونه که شما از پس مخارجتون بر میایید.
برای ایمیل من متن خاصی ننوشتم. در حد یه جمله نوشتم که مدارکی که مورد نیاز بود پیوست این ایمیل هست و BS و کپی پاسپورت رو براشون ایمیل کردم.

هر دانشگاهی مبلغ BS فرق میکنه و البته پروسه issue فرم I-20 هم فرق میکنه. معمولا با ایمیل قبول میکنن و نیازی به فرستادن اصل کاغذش نیست. بعضی جاها هم میگن فاکس بشه. شما توی سایت خود دانشگاه قسمت دانشجوهای اینترنشنال و I-20 رو سرچ کنید حتما حتما همه مدارک رو نوشته و گفته چکار کنید. معمولا یه آفیس اینترنشنال توی دانشگاه ها هست که این کار رو انجام میده. مدارک رو میدید و ظرف چند روز کاری براتون ارسال میکنن. با اون سایتی که معرفی کردم هم میتونید DHL کنید.
جمعه 5 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 12:10 ب.ظ
من دعا میکنم بهت ویزا بدن
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ممنونم. فقط همین خان آخر مونده.
سه‌شنبه 14 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 09:28 ق.ظ
سلام ببخشید مورد 13 حتی برای کسایی که کامل از طرف دانشگاه هزینه هاشون پرداخت میشه لازمه یا شما برای اظمینان اینو تهیه کردید؟ مورد 6 را هم نفهمیدم نامه است یا طرح خودتونو باید بنویسید؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
به اندازه ٥-٦ هزار دلار شاید لازم باشه

مورد 6 همون طرح تحقیقیه برای اونایی که استاد راهنما دارن و یا ra گرفتن که باید با استاد راهنمای دانشگاه مقصد نوشته بشه
جمعه 30 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 11:22 ق.ظ
سلام دوست من
ممنون از اطلاعات مفیدت
چند تا سوال راجع به مدارک داشتم

1- اصل نمره تافل و جی اری به کجا ریپورت میشه؟!
2- پیشنهاد کار از چه شرکتی باشه مهمه؟ مثلا شرکت کارهای شبه نظامی انجام بده ولی جایی ثبت نشده باشه باز هم نامه اش ارزش داره؟
3- ریز نمرات و مدرک دانشگاه فوقم با اینکه یک سال ازش گذشته هنوز اماده نیست چون به دانشگاه بدهکارم به نظرتون چی کار کنم؟


ممنون از کمکتون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام

1- به کد دانشگاه هایی که انتخاب میکنید
2- خیلی فرقی نمیکنه. البته مهر و سربرگ میخواد.
3- برای سراسری قبلا یه چیزی بود که یه نامه میبردن که ما کار گیر نیاوردیم و اون مدرک رو آزاد میکردن. الان نمیدونم باشه یا نه. بیشتر هم ازش نمیدونم. برای آزاد هم هیچ کاری نمیشه کرد باید بدهیتونو بدید.

موفق باشید.
جمعه 30 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 10:58 ب.ظ
ممنون از راهنمایی تون

تا جایی که یادمه تمام دانشگاه هایی که اپلای کردم ریپورت نمرات رو قبل پذیرش گرفتن میخواستن موقع ویزا. شاید منظورتون اینه که اگه ریپورت نکرده بودیم حالا باید ریپورت کنیم؟

من شبانه سراسری بودم بازم میشه مدرکو اینطوری ازاد کرد؟!
امتیاز: 0 0
پاسخ:
شما ریپورت رو برای ادمیشن گرفتن میفرستید و یه نسخه اش هم مجانی برای خودتون میاد که موقع ویزا میبرید

گفتم که بیشتر ازون نمیدونم
یکشنبه 1 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 11:45 ب.ظ
ممنون از اطلاعاتی که دادید

شاد و سلامت باشید
امتیاز: 0 0
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد