X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی F-1 امریکا


1. اصل ریپورت تافل و جی آر ایی

2. پاسپورت
3- نامه پذیرش
4- ای 20
5- پیشنهاد کار یا اشتغال به کار
6- نامه ریسرچ پلن
7- تاییدیه دی اس 160
8- تاییدیه پرداخت سیویس
9- پرینت ایمیل حاوی زمان وقت سفارت
10- ریز نمرات ترجمه شده + sealed one
11- ترجمه و اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس
12- یک عکس 5cm*5cm
13- گواهی تمکن مالی بانکی و ترجمه سند خونه (در صورت داشتن)
14- رزومه (CV)
15- اصل شناسنامه و کارت ملی و ترجمه اونها+ برای ساپورتر

16- رسید 160$


البته حتما حتما توی سایت سفارت نگاه کنید که مدارک چی میخوان, چون ممکنه وابسته به زمان عوض بشه. مثلا قبلا شناسنامه جزو مدارک سفارت آنکارا نبود ولی الان هست. بعضی سفارت ها شناسنامه نمیخوان و ممکنه مدارک دیگه بخوان.