X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

یکی از ویزاهای استرالیا که بچه های مهندسی دانشگاه های تهران و امیرکبیر (فعلا فقط همین 2 تا دانشگاه) میتونن بگیرن ویزای 476 هست که نیاز به مدارک خاصی نداره. این ویزا برای فراهم کردن امکان بازدید و زندگی موقت (چه تحصیلی و چه کاری) را در استرالیا هست. به صورت موقت صادر میشه و 18 ماهه هست و میشه باهاش هم کار کرد و هم تحصیل. نسبتا هم جدیده (از سال 2007 به این طرف). شرایطش هم در سایتش آمده است.
http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/476/

فقط 2 سال نباید از تاریخ فارغ التحصیلی گذشته باشه و مدرک آیلتس هم میخوان. بقیه مدارک مانند گواهی فارغ التحصیلی و سلامت و... رو اکثرا همه بچه ها میتونن تهیه کنن. یه راه هم قبل از اپلای اینه که با این ویزا برید استرالیا و دانشگاه ها رو از نزدیک ببینید و اگر خواستید همونجا اپلای کنید و یا اینکه یه مدت کار کنید و پول جمع کنید و با اون ادامه تحصیل بدید. زندگی در کشور استرالیا رو هم تجربه میتونید کنید و اگر خوشتون آمد میتونید همزمان درخواست اقامت دائمتون رو هم بدید. زمانی رو هم که با این ویزا توی خاک استرالیا باشید جزو چهار سال زمان پاسپورت حساب میکنن. از اون بهتر اینکه اگر اونجا کار هم پیدا کنید به راحتی میتونید دوباره هم تمدیدش کنید و تا اون موقع اقامت دائم رو هم پیگیری کنید. اینم یه جور راه مهاجرته که میتونه برای تحصیل هم استفاده بشه. حدود 250 دلار هزینه اپلایش هست و حدود 200 دلار هم لادج میگیرن. کلا ارزونه.

فقط اونایی که مثل من مشکل نظام وظیفه داشته باشن باز گیر دارند که از کشور خارج بشن. اونو دیگه نمیدونم چطوری بشه شاید اگر یه پذیرش از استرالیا بگیرید و وثیقه بذارید بشه خارج شد اما خب با این ویزا یه جورایی ریسک هست که بخواهید درستون رو ادامه بدید چونکه امکان داره که نتونید به موقع تبدیلش کنید به ویزای دانشجویی.

برچسب‌ها: راهنمایی کلی